Woon- en Ambulant Begeleider (minimaal 28 uur)

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Wil jij werken bij een toegankelijke, laagdrempelige en gespecialiseerde organisatie die zich richt op begeleiding voor mensen met autisme? Lijkt het je leuk om in een combinatiefunctie aan de slag te gaan, waarin je zowel cliënten thuis begeleidt, als ook begeleider bent binnen onze wooninitiatieven? Dan is dit dé baan voor jou!

Functieomschrijving
Als begeleider bij Leermakers Zorggroep ben je werkzaam in een afwisselende functie waarin je zelfstandig werkt volgens de presentiebenadering en de Autisme Centraal Methodiek. Je werkt met een zeer diverse doelgroep van kind tot oudere met autisme, van het begeleiden van cliënten tot en met gezinsbegeleiding. Onze doelgroep bestaat uit mensen met autisme in combinatie met een normale tot hoge begaafdheid. Je biedt ondersteuning bij vragen op meerdere leefgebieden en onderhoudt contacten en werkt samen met gemeentes en andere samenwerkingspartners. De begeleiding van jouw cliënten gebeurd aan de hand van een begeleidingsplan dat samen met de cliënt opgesteld en geëvalueerd wordt. Ook beheer je van de cliënten uit jouw caseload hun cliëntdossiers en houdt deze op orde.
Onze woningen bevinden zich in ’s-Hertogenbosch, Vlijmen, Waalwijk, Drunen en binnenkort in Oss. Wij bieden begeleiding binnen diverse gemeenten in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland.

Wat vragen wij?
– Opleiding op minimaal HBO niveau (relevante opleiding zoals Social Work/ MWD / Pedagogiek)
– Minimaal 28 uur – maximaal 36 uur per week beschikbaar
– Flexibel inzetbaar qua werktijden (tenminste 2 avonddiensten per week), je werktijden liggen altijd tussen 08:00 en 22:00.
– Minimaal 2 jaar werkervaring met autisme
– Kwaliteiten: pro-actief, weet van aanpakken, zelfstandig, no-nonsense, buiten kaders kunnen denken, besluitvaardig en stressbestendig.

Wij bieden
• Een afwisselende en uitdagende functie binnen een groeiende organisatie waarin er veel aandacht is voor het teamgevoel.
• Als nieuwe collega volg je bij indiensttreding de 3-daagse opleiding van de Autisme Centraal Methodiek. Daarnaast is er veel ruimte voor coaching, scholing, intervisie en individuele ontwikkeling op het gebied van autisme.
• Een smartphone en laptop (bij tenminste 24 uur ambulante caseload)
• Veel ruimte voor eigen initiatieven en doorgroeimogelijkheden.
• Persoonlijke aandacht door coaching, intervisie met collega’s, en aandacht voor teambuilding.

De functie zal worden ingeschaald in functieschaal 40 of 45 (CAO Gehandicaptenzorg), afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten.

Procedure:
Om de best passende match te vinden, organiseren we op dinsdag 8 januari 2019 van 14:00 tot 15:30 een speeddate sollicitatieronde. Indien je voor deze middag een uitnodiging ontvangt, zul je in  een aantal korte gesprekken kennismaken met verschillende personen binnen de organisatie. Wanneer we na deze middag enthousiast zijn, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek.

Interesse?
Meer info over Leermakers Zorggroep: www.leermakerszorggroep.nl
Stuur jouw CV en motivatie naar:
laurie@leermakerszorggroep.nl
t.a.v. Laurie van Laerhoven

Sluitdatum vacature: maandag 17 december 2018