Begeleiding in een huis van Leermakers Zorggroep.

Je eigen woonplek, maar wel met de nodige ondersteuning. Niet meer of minder dan jij zelf wilt en/ of nodig hebt. Je autisme staat niet centraal, maar je mogelijkheden. Daar waar hulp nodig is, zijn we er voor jou.

We bieden structuur, duidelijkheid en begeleiding in de buurt. Overdag en in de avond is er een ervaren begeleider aanwezig. Al onze begeleiders zijn specialisten op het gebied van autisme. Tijdens de nacht is er niemand aanwezig maar er is wel altijd iemand bereikbaar.

Samen met een paar anderen deel je een gewoon huis. Zo normaal mogelijk met de ondersteuning die je kan helpen in je dagelijkse leven.

Deze begeleiding wordt betaald wanneer je in het bezit bent van een indicatie beschermd/begeleid wonen. De huur betaal je uit je eigen inkomsten. De begeleidingsplannen worden in samenspraak opgesteld en eventuele betrokken mensen zijn welkom om hun bijdrage te leveren. Samen met jou worden de afspraken gemaakt zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen op alle levensgebieden.

Werk/ dagbesteding
Naast de woonbegeleiding hebben we ook aandacht voor de begeleiding op het gebied van werk en/of dagbesteding. We helpen je bij het vinden en behouden van een passende werkplek via Leermakers Zorggroep. Lees verder…

Woon je in een huis van Leermakers Zorggroep?
Dan kun je niet alleen rekenen op een fijne plek, maar ook op onze begeleiding en ondersteuning. De combinatie van zelfstandig wonen met begeleiding maakt dat je op een juiste wijze kunt omgaan met je eigen leerpunten, zonder je kwaliteiten te vergeten. Begeleiding in een huis van Leermakers Zorggroep wordt betaald vanuit jouw persoonsgebonden budget (PGB). De huur betaal je uit je eigen inkomsten. Lees verder…

Meer informatie over Leermakers Zorggroep? Klik hier!